Solució i alternatives als 902

Fa una setmana explicava un problema de facturació amb ONO. Em preguntava per què havia de pagar jo una trucada telefònica per solventar un problema que m’havia provocat ONO, que era a l’hora qui s’estava beneficiant de que els truqués per queixar-me. L’altre dia llegint el 20minutos vaig trobar la resposta. Legalment la companyia ofereix el servei tècnic i de reclamacions de forma gratuïta, és a dir, no estic pagant per a que m’atenguin, però he de ser jo qui s’ocupa de les despeses per disposar dels mitjants per a que m’atenguin. Aquí el que dòna ràbia és que si estiguès trucant a un telèfon nacional, en comptes de 902, no hauria de pagar la trucada perque entraria dins de la tarifa plana que tinc contractada.

Doncs bé, el mateix article parlava d’una web anomenada nomasnumeros900.com. En el wiki d’aquesta web es pot trobar un llarg llistat de telèfons amb les equivalències en números ordinaris dels telèfons 902. Per exemple, per trucar a ONO es pot marcant el 963 228 347 en comptes del 902 929 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>