Renovació

Avui estreno nova web. Per fi! Porto gairebé un any desenvolupant el nou disseny i la nova programació. No és que sigui lent programant, és que ho he hagut d’anar fent quan tenia temps, que no és gaire sobint.

No només he canviat el disseny gràfic, també he renovat l’estructura interna del site, on he aplicat tots els coneixements que he aprés a la universitat el darrer any. A més estreno blog, un wordpress.

La web està dividida en dos parts: la part profesional, on tinc el les dades d’interés profesional, i la part personal, on tinc informació de caire més íntim. El llançament l’he fet amb quatre seccions. A la part profesional es troba Feina, “Què sé” i Contacte. A feina hi ha les fitxes de les diferents webs que he realitzat des de que sóc desenvolupador, amb les tècniques aplicades, una descripció i captures. “Què sé” és la secció on es mostra en tags els meus coneixements aplicats en el site. D’una manera ràpida es pot veure què sé fer, i clicant al tag, es visualitzen els projectes associats en aquest. Tampoc podia faltar el típic formulari de contacte a la seva secció. A la part personal es troba el blog, on continuaré publicant opinions, aventures, quelcom relacionat amb la programació i bàsicament lo que hem vingui de gust.

He de confesar que encara queda molta feina per fer. La web la he publicada solament en català, però vull que estigui també en castellà i en anglès. En el futur també tinc pensat incloure noves seccions, que per ara no he tingut temps de desenvolupar. Vull crear una secció que contingui els meus projectes en php i/o mootools, també vull crear una pàgina amb el meu currículum.

Però per ara aquesta serà la meva targeta de presentació al món. A disfrutar-la!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>