Reestructuració del meu Blog: blogPer

Després de descubrir WordPress MU he decidit reestructurar el meu blog i dividir-lo en dos blogs independents. Un amb la meva vessant profesional, per tractr temes sobre programació, desenvolupament, wordpress, que puguin tenir un interés més general, i en castellà, per a que arribi a major número de persones. I per un altre costat tindré un blog personal, on pugui opinar i reflexionar sobre temàtiques més generals com la política, internet o qualsevol altra cosa.

Totes dues vessants estan molt diferenciades i poden tenir públics molt diferents. A més, després de decidir escriure els meus posts sobre programació en castellà, per guanyar possibles lectors, el meu blog es convertia en un blog bilingüe. No tinc res en contra del bilingüisme, conviveixo amb ell cada dia i me n’orgulleix ser bilingüe, però aquest fet podia perjudicar l’audiència que pogués tenr. Per molta gent pot resultar estrany navegar i arribar a un post en castellà redejat de paraules en català. La separació també em permetrà millorar el SEO del blog i de cada post en particular perquè podré indicar la llengua en que ha sigut escrit.

Per una altra banda, prefereixo la separació per temàtica ja que la meva web està dividida en aquests dos àmbits. El blog estava a la secció personal tot i que molts dels posts que escribia no tenien res a veure amb la meva vida personal.

Benvingut al meu blogPer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>