Kiwi: una història motivadora

Fa alguns dies vaig veure aquest video que vull immortalitzar al meu blog. Va guanyar el premi de YouTube 2006 al video més adorable:

Trobo que és una historia triste, però a l’hora motivadora. Kiwi tenia una somni: volar, però els seus gens no li van donar ales per fer-ho. Va ser llavors quan va decidir plantar un bosc a les parets del precipici que li donés la sensació que tant ansiava. El vídeo no ho transmet gaire però cal una gran quantitat d’esforç per plantar arbres a un penyacegat. L’esforç necessari per veure complir un somni. Malauradament el resultat de veure complert aquest somni era fatal.

Però del vídeo jo vull quedarme fins al moment que en Kiwi deixar anar les llàgrimes, el moment culminant de la seva vida, el moment en el qual veu realitzat el seu gran somni i en el que tot l’esforç invertit ha valgut la pena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>